Zakelijk speeddaten voor ondernemende vrouwen

Voor: Vrouw en Altena

Categorie: Organisatie netwerkbijeenkomst

Datum: Januari 2020

Als onderdeel van het kennisnetwerk Vrouw en Altena organiseren we speeddates voor vrouwelijke ondernemers. In januari 2020 was de aftrap. Maar liefst 20 vrouwen kwamen samen in de Hartenjager om in drie rondes elkaar beter te leren kennen. Op tafel stonden gespreksstarters voor als het niet vanzelf zou gaan. Gelukkig waren ze niet nodig. Voor herhaling vatbaar! AltenaTV was erbij en maakte onderstaande reportage.

Team Vrouw en Altena
Zakelijk speeddaten
Speld van Waardering

Vrouw en Altena wil vrouwen die in de coronaperiode iets bijzonders hebben gedaan, in het zonnetje zetten. Aan 5 vrouwen uit de regio vroegen ze iemand te nomineren. In mei 2020 mocht Marianne de Speld van Waardering uitreiken aan haar genomineerde. Bekijk onderstaand filmpje om de reactie van Nicolette van Andel te zien.

Marianne: “In een periode waarin de helft van Nederland nog lamgeslagen of ziek op de bank lag, peinzend over wat er toch allemaal gebeurde in de wereld, ging Nicolette gelijk in actie. Ze bracht soep bij de zieken en mensen in de streek die het gewoon heel hard nodig hadden. Ze deed het zeker niet alleen, in korte tijd wist ze een groot netwerk van 60 vrijwilligers om zich heen te verzamelen. Inmiddels is er 2000 liter soep gekookt en rondgebracht.”

Bezoek Vrouw en Altena