Gemeente Altena

Voor: Gemeente Altena

Categorie: Huisstijl, projectbegeleiding, multimedia, tekst

Wanneer: 2019 en 2020

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn vanaf 1 januari 2019 samen op weg  als Gemeente Altena. In januari 2018 wonnen we samen met Peter Korsman de aanbesteding voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl en de toepassing ervan op de eerste 15 middelen van de Gemeente Altena.

Huisstijlonderzoek
Projectbegeleiding
Bedenken animaties
Schrijven voice overs en persberichten

We voerden een huisstijlonderzoek uit, begeleidden het gehele traject, bedachten diverse interne animaties over de nieuwe werkwijze binnen de gemeente, schreven persberichten en stonden diverse keren de pers te woord. (Fotograaf gemeentehuis: Kato Tan)

Bezoek Gemeente Altena

Claran Wielenga, betrokken communicatieadviseur Gemeente Altena:

“Marianne is allereerst zeer zorgvuldig bij het aannemen van een opdracht; ze verdiept zich er grondig in tot zij een goed en compleet beeld heeft van de wensen van de klant. De afspraken die zij vervolgens maakt zijn helder, realistisch, to the point. In de uitwerking is zij steeds heel betrouwbaar en accuraat, voor hobbels op de weg draagt zij heel snel oplossingen aan. Ook al zo fijn: het werken met Marianne Sijberden is licht en vrolijk. Met andere woorden: zakelijk, met een gouden randje. Niet aarzelen!”