Kinderopvang BuitenGewoon

Voor: Kinderopvang BuitenGewoon

Categorie: Organisatie, PR, publiciteit, projectbegeleiding

Datum: Sinds 2016

Kinderopvang BuitenGewoon is de leukste kinderopvang van Woudrichem. Vanaf 2016 maakten ze veel veranderingen door. Hun naam wijzigde van Kinderopvang Woudrichem in Kinderopvang BuitenGewoon en ze verhuisden van de Middelvaart naar de Werf, het oude gemeentehuis.

Merkbekendheid
Publiciteit
Organisatie activiteiten
Projectbegeleiding natuurtuin
Teksten schrijven
Social Media

Kinderopvang BuitenGewoon had behoefte aan meer naamsbekendheid. We hebben veel activiteiten bedacht zodat steeds meer mensen wisten dat de kinderopvang bestond en waar deze gevestigd is. De BuitenGewone Babyborrel, het Kind&Koffie-café en De Pepernotenfabriek, ieder jaar wisten we weer honderden kinderen met hun ouders een kijkje te laten nemen op de opvang. Dit had tot resultaat dat kinderaantallen stegen en hoog genoeg bleven tijdens landelijke crisisperioden in de opvang. Naast het bedenken van de activiteiten organiseren we ook de publiciteit ervoor, zodat de kinderopvang onder de aandacht blijft.

We werken aan het lokale netwerk van de organisatie en vertegenwoordigen de opvang bij diverse overleggen met gemeenten en andere partijen.

In 2019 verzorgden we de projectbegeleiding voor een natuurtuin bij de nieuwe locatie. We zorgden dat de juiste partijen aanhaakten, betrokken de buurt erbij en hielden iedereen enthousiast. Uiteraard hielpen we ook mee met de organisatie van het openingsfeest, waar de wethouder de officiële opening kwam verrichten.

Bezoek Kinderopvang BuitenGewoon