Toen ik producten in de beeldbank had staan, merkte ik dat De Persbeeldwinkel een enorm breed bereik had. Behalve de grote (online) magazines bleken ook kleinere tijdschriften veel te downloaden. Kleinere tijdschriften waar ik soms nog nooit van had gehoord, maar wel met een flink lezerspubliek. Hierdoor zijn mijn producten bij nieuwe doelgroepen geïntroduceerd.

Jurianne MatterOntwerper eigen label

We zijn aangenaam verrast hoeveel beelden er werden gedownload.

Lies VerheyenGroovy Magnets™ by Mazout

De Persbeeldwinkel is een superhandige website waar je snel, makkelijk en overzichtelijk goede informatie en supermooie beelden kunt downloaden voor in lifestyle-magazines. Ik maak er regelmatig gebruik van voor de bladen waarvoor ik schrijf en dat naar alle tevredenheid! De merken die De Persbeeldwinkel voert zijn leuke en bijzondere merken met aantrekkelijke producten.

Sanne DaniëlsFreelance redacteur, onder andere voor Woonstijl.

Voor mijn werk als redacteur bij diverse magazines is De Persbeeldwinkel ideaal! Blijkt een beeld in een shopping of rubriek een dag of zelfs een paar uur voor de deadline toch niet groot genoeg te zijn? Dan kan ik altijd iets geschikts vinden. Handig!

Marlies HuismanFreelance lifestyleredacteur

Sinds wij samenwerken met Perswinkel Communicatie heeft Mary and Yve een echte ‘boost’ gehad! Door het persbericht en onze beelden in De Persbeeldwinkel zijn onze producten vaak te zien in de grote bladen. Wij vinden de formule supergoed en zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Marianne en haar team!

Marion & YvonneMary and Yve

Ik heb meerdere malen samengewerkt met Marianne voor enkele van mijn ondernemingen. Dit heeft verschillende resultaten gehad, maar ik ben altijd heel blij geweest met haar hulp in meedenken, enthousiasme en gewoon leukheid 🙂 Ik heb mijn succes van Raamtekening absoluut deels aan haar te danken! Ik kan Perswinkel Communicatie zeker aanraden!

Anke van der MeerRaamtekening.nl

Voor promotie van Happy Towels raadde iemand me Perswinkel Communicatie aan. Dat bleek een gouden tip. Want in de maanden daarna stonden mijn hamamdoeken in bijna alle lifestylebladen. En ook nog prominent in de Telegraaf.

Cor SandburgHappy Towels

Al jaren werken Marianne en ik samen en dat bevalt super. Mooie publicaties door beelden in de beeldbank en goede persberichten met altijd veel respons en plaatsingen in geprinte én digitale media.

Musetta BlaauwMusjes Kinderwinkel en Café

Dankzij Perswinkel Communicatie zijn mijn kaarten al in diverse bladen gekomen. Heel fijn om het stukje PR uit handen te geven aan deze enthousiaste en betrokken partij!

Irene van der NesHappy Whatever

Mijn ervaring met Perswinkel Communicatie zijn heel positief. Het is makkelijk en prettig met hen samenwerken. Altijdheel fijn als mensen vanuit passie werken, dat geeft goede vibes aan alle partners! De resultaten qua aantallen publicaties zijn dan ook steeds buitengewoon positief.

Angeliek CaelenSteam Waverz