Programma Circulair Voedselsysteem

Voor: Gemeente Altena

Categorie: Organisatie, projectbegeleiding, communicatieplan, publiciteit en website

Wanneer: Sinds april 2022

Sinds april 2022 werkt Marianne als adviseur programmacommunicatie voor het programma circulair voedselsysteem. Ze denkt onder andere na over de strategische positionering van het programma en de verschillende projecten en adviseert de programma-manager hierover. Daarnaast begeleidt ze projectleiders en teamleden met hun communicatie, bijvoorbeeld met checklists die ze voor hen ontwikkelt.

Binnen het programma houdt ze zich op dit moment bezig met het bruisende netwerk en is ze betrokken bij onder andere de GGA (Groenblauwe Gebiedsgerichte Aanpak), de korte keten, Dutch Food Week Altena, het ondersteuningsnetwerk en de diverse onderzoeken in het buitengebied. Ook is ze verantwoordelijk voor de nieuwsbrief ‘Nieuws uit het netwerk’.

Projectbegeleiding
Strategisch communicatieadvies
Nieuwsbrief

In het programma circulair voedselsysteem gaat de gemeente Altena op weg naar ‘de maaltijd van morgen’. De maaltijd van 2046 is gezond, duurzaam geteeld en geproduceerd in Altena, zonder verspilling. Met inwoners, partijen uit onderwijs, ondernemers, organisaties en overheid werken we aan die gezamenlijke droom. Dat doen we samen, met concrete acties en een open blik. Want het kan anders!

Bezoek Gemeente Altena