De Persbeeldwinkel

Voor:  Perswinkel Communicatie 

Categorie: Perslancering, publiciteit, persbericht, magazines

Wanneer:  Sinds 2012 

Bezoek De Persbeeldwinkel

In 2012 hebben we Beeldbank De Persbeeldwinkel laten bouwen. We waren op dat moment de eerste in Nederland met zo’n marketingtool. De Persbeeldwinkel is een uitgebreid systeem waar merken en webwinkels persbeeld in plaatsen. De beeldbank voorziet in een behoefte; voor merken en webwinkels is het een effectieve marketingtool, en redacteuren en stylisten van bladen hoeven niet langer losse beeldbanken en webpagina’s af om mooie producten en goed beeld te zoeken. In de Persbeeldwinkel kunnen ze in één keer hun digitale mandje vullen met mooi persbeeld van verschillende merken tegelijk. De trend- en shoppingpagina’s zijn hierdoor makkelijk en snel gevuld. Nog een voordeel: het beeld is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

De Persbeeldwinkel staat bomvol met high-res-beeld van de nieuwste producten op het gebied van wonen, stationery, kinderen, duurzaam en nog veel meer. Het beeld komt van merken en webwinkels die graag hun nieuwste producten aan de media tonen. Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen simpel, met een eigen account, beelden downloaden voor hun trend- en shoppingpagina’s. De downloads zijn gratis. Bij publicatie is het vermelden van het merk of de shop verplicht.

Nog een handige optie: je kunt de beeldbank doorzoeken op kleur. Heel handig als je beeld in een bepaalde kleur zoekt, voor bijvoorbeeld een shopping op kleur of een themanummer. Het aanbod is verder handig gecategoriseerd.

Publiciteit in magazines
Beeldbank vol high-res productbeeld

Heb je mooi high-res beeld van je producten en wil je graag een plekje in beeldbank De Persbeeldwinkel? Dat kan! Kies dan een beeldbankpakket van high-res beeld in De Persbeeldwinkel of combineer het met een persbericht om je product extra zichtbaar te maken. Het beeld staat een halfjaar online in deze persdatabase. Bij iedere download door de pers krijg je van ons bericht, zodat je zelf alle komende publicaties in de gaten kunt houden. We kijken mee met de selectie van het beeld en adviseren welke beelden het meest geschikt zijn qua timing en kwaliteit. Verkoopinformatie voor bij het beeld lever je zelf aan.

Op dit moment hebben we meer dan zevenhonderd redacteuren met een account in de beeldbank, een selectie van de media waar ze voor werken: