Marianne verzorgt de communicatie en de PR van onze school en die taak voert zij met enthousiasme en met een een open en creatieve blik uit. Alert zijn, initiatief nemen, vrolijkheid, betrouwbaar, kansen zien en betrokken zijn, zijn voor mij kenmerkend voor haar en in de samenwerking heel belangrijk en prettig.

Carien van TillDirecteur Basisschool Oudendijk

Marianne doet sinds 2011 de PR voor de Ouders Natuurlijk beurs, het is erg fijn werken. Ze heeft zelf ook veel leuke ideeën, denkt goed mee en ze weet goede resultaten te bereiken. Onze samenwerking gaat verder bij het Moenfestival!

Petra MengerinkVoorheen Ouders Natuurlijk Beurs, nu: Moenfestival

Voor promotie van Happy Towels raadde iemand me Perswinkel Communicatie aan. Dat bleek een gouden tip. Want in de maanden daarna stonden mijn hamamdoeken in bijna alle lifestylebladen. En ook nog prominent in de Telegraaf.

Cor SandburgHappy Towels

Marianne is allereerst zeer zorgvuldig bij het aannemen van een opdracht. De afspraken die zij vervolgens maakt zijn helder, realistisch, to the point. In de uitwerking is zij steeds heel betrouwbaar en accuraat. Het werken met Marianne is licht en vrolijk. Met andere woorden: zakelijk, met een gouden randje. Niet aarzelen!

Claran WielengaSamengewerkt in de functie van communicatieadviseur gemeente Woudrichem en gemeente Altena

Al jaren werken Marianne en ik samen en dat bevalt super. Mooie publicaties door beelden in de beeldbank en goede persberichten met altijd veel respons en plaatsingen in geprinte én digitale media.

Musetta BlaauwMusjes Kinderwinkel en Café

Ik kan iedereen Perswinkel Communicatie aanbevelen!! Een zeer prettige en verfrissende manier van werken en communiceren. Altijd op de juiste manier scherp en voor ons als CortoClinics een welkome aanvulling voor het team. Toppertjes zijn het!

Mascha KortCortoClinics
Perswinkel Communicatie is geweldig op ieder gebied. Een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, een prachtige PR-film, persberichten, we hebben al zoveel moois samen mogen doen met ze! Samenwerken, afspraken nakomen, altijd een scherp en helder antwoord, inventief, grappig en professioneel. Wat een inzet en een slimme inzichten heeft dit bedrijf in huis: een aanrader! 

Leonie Heuvelman-EgasStichting Dapper Kind